Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Kvalificerad ekonomikonsult till Meritmind, Västerås

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Arbetar du idag som redovisningsekonom, financial controller eller business controller men vill har mer variation och och utveckling i din yrkesroll?

Som anställd konsult hos Meritmind erbjuds du möjligheten att ta dig an spännande interimsuppdrag i olika brancher. Du kommer utmanas och utvecklas både i din personliga och yrkesmässiga roll och dessutom blir du en del av ett väldigt stort nätverk och ett starkt varumärke. Låter det intressant och vill du veta mer så vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Personliga egenskaper

För att trivas och vara framgångsrik i rollen hos oss är du nyfiken och stimuleras av förändring. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet samtidigt som du har en förmåga att effektivt prioritera om när det behövs. Du är ödmjuk och det faller sig naturligt för dig att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning, financial controller och/ eller business controlling.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind

* En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
* Kollektivavtal
* Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
* Generöst friskvårdsbidrag
* Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
* Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort:

Västerås

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Pettersson på 070-910 07 66, johanna.pettersson@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
* Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren