Ekonomikonsulter till Västerås

Ekonomikonsulter till Västerås

Vill Du vara med på Meritminds resa att fortsätta utmana marknaden inom ekonomi? Vilka är då Meritmind? Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag som är nischat på bara ekonomer. Vi är stolta över att vara marknadsledande inom vår bransch. Just nu är det många kunder som är i behov av ekonomikonsulter och därför söker vi nu nya konsultkollegor.

Som konsult hos oss får du prova olika roller och branscher inom ekonomi och bredda ditt CV. Du har en trygg anställning hos oss och vi erbjuder ett konsultföretag med sunda värderingar och vi brinner för att göra skillnad för människor och företag! Om du för en kort period är utan uppdrag kan du tex fokusera på att gå några av våra utbildningar inom ekonomi. Du utvecklas mycket genom de olika uppdragen, men utbildningar är väldigt viktigt för oss.

Du har även en tät dialog med konsultchefen och vi samlas flera gånger per år kring frukostseminarium eller under andra trevliga tillställningar som t ex sommar- och vinterfest! Du kommer få flera 100 kollegor där alla är duktiga ekonomer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är redovisningsekonom/redovisningsansvarig/ Business controller / ekonomichef / Financial controller. Du har en högskoleexamen eller YH-examen inom ekonomi och några års erfarenhet inom ekonomi, gärna från en större ekonomiavdelning. Nedan är ett axplock av vad du som konsult kan arbeta med ute hos kund.

  • Självständigt ansvara för bokslut, skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
  • Löpande redovisning
  • Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesser
  • Delta i projekt inom redovisningsområdet
  • Koncernredovisning
  • Analys och rapportering
  • Budget- och prognosarbete
  • Delaktig i förändringsarbete

Vem trivs i rollen som konsult?

Som konsult behöver man vara prestigelös, framåt och gilla omväxling. Du behöver vara strukturerad och van att jobba mot deadlines samt att du behöver vara energisk och vilja vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)