Hoppa till innehåll
MBA Fastighetsservice AB logotyp

Fastighetstekniker Västerås-Eskilstuna

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Mellersta sverige

MBA Fastighetsservice kommer ursprungligen från Göteborg, nuförtiden sköter vi om fastigheter över halva Sverige. Vi är nu i behov av en fastighetstekniker med ansvarsområde Eskilstuna- Västerås- Arboga mm.

Din roll

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker i främst Eskilstuna- Västerås- Arboga med omnejd för MBA Fastighetsservice. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter där felavhjälpande underhåll hos våra hyresgäster utgör den största delen. Du arbetar ansvarsfullt med ditt fastighetsbestånd och deltar i uppföljningsmöten mot våra kunder. Tjänstens områdesindelning är i Mellansverige och inkluderar många resor.

Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Felavhjälpande åtgärder i lokaler mm
  • Drift och underhåll
  • In- och utvändig skötsel inkl. viss gräsklippning.
  • Ronderingar, avläsningar
  • Utföra planerat underhåll
  • Administrativa arbetsuppgifter i tex Excel
  • Projektledning, offertförfarande
DIN PROFIL

Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens, intresse för teknik och känsla för service är egenskaper som värdesätts. Du arbetar till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor eller andra entreprenörer varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Det ingår en hel del administrativt arbete, vilket medför att grundläggande kunskaper i Excel är av stor vikt.

Du behöver kunna göra dig väl förstådd i svenska språket i såväl tal som skrift.

Du utgår hemifrån och då det är ett vidsträckt uppdrag vilket inkluderar många resor till och från fastigheterna så är B-körkort ett krav.

Är du intresserad?

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Liknande Jobb

MBA Fastighetsservice AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

MBA Fastighetsservice är en PHM-partner - en del av PHM Group. PHM Group är en nordisk koncern inom fastighetsservice med uppgift att ta hand om människor genom att sköta om deras boendemiljö. PHM Group består av branschens bästa bolag med samma värderingar och motiv: företagaranda och en ansvarsfull och pålitlig verksamhet. Med PHM behöver du inte välja mellan den trygga lokala eller den stora nordiska aktören. Hos oss får du det bästa av båda!