Kombinerad butiks- och företagssäljare

Kombinerad butiks- och företagssäljare

Vill du jobba med världens bästa produkter? Vi söker nu en kombinerad butiks- och företagssäljare till vår Apple Premium Reseller-butik i Västerås. Tjänsten är ett sex månaders vikariat med möjlighet till fast anställning.

Tjänsten innebär försäljning i butik till både företag och privatkunder. Du kommer att ha huvudansvaret för att ta hand om våra företagskunder samt för att utveckla försäljningen mot dessa. Utöver det kommer du även att utföra generella butiksuppgifter som prismärkning, exponering och inventering. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

Din profil

Du har arbetat med uppsökande försäljning till företag samt har erfarenhet av kundservice och försäljning mot privatpersoner. Du vill ge marknadens bästa bemötande och brinner för att hjälpa våra kunder jobba mer effektivt och ha roligare.

För att lyckas i rollen som både butiks- och företagssäljare krävs det att du är social, engagerad och driven. Du ger det lilla extra när situationen kräver och du ställer upp för både kunden och kollegorna för att vi tillsammans ska hitta bästa vägen framåt. Självklart har du ett stort intresse av Apples produkter och behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har en god förmåga att anpassa din kommunikation gentemot den kund du möter, du är mån om att ge bästa möjliga service och du tar egna initiativ och vågar hitta nya sätt att utveckla mStore i Västerås.

Grundläggande anställningsvillkor
  • Varierande arbetstider. Helgarbete kan förekomma
  • 6 månaders vikariat med möjlighet till fast anställning
  • Heltid
  • Timlön
  • Tillträde omgående
Så ansöker du

Ansök genom att skicka ditt CV till jobba.vasteras@mstore.se så kontaktar vi dig för ett personligt möte. Sista ansökningsdag är 1 september 2021 men urval och intervjuer sker löpande från mitten av augusti så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mstore.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 12 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB.

MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.