Fältplanerare till Liebherr i Västerås

Fältplanerare till Liebherr i Västerås

Till vårt sammansvetsade och oerhört härliga team på Liebherr söker vi nu ytterligare en proffsig och engagerad kollega. Rollen som Fältplanerare i Västerås är en nyckelroll på resan mot ytterligare framgångar och tillväxt i ett bolag som är på stark frammarsch.

Liebherr är framgångsrikt och har en gedigen historia som bygger på erfarenhet och hög kvalitetsmedvetenhet. Att Liebherr-koncernen är familjeägt har hela tiden varit avgörande för vår företagskultur och kommer framåt att fortsätta utgöra en stabil grund för våra framgångar. Som arbetsgivare öppnar Liebherr möjligheter för sina medarbetare att utvecklas och växa vilket gör att människor stannar länge i företaget. Du erbjuds en varm och personlig arbetsplats där alla medarbetare fyller en viktig funktion. Vi har ett prestigelöst klimat där vi hjälper varandra och som ett team lyckas vi nå våra mål. Du är placerad i Västerås

I den här rollen erbjuder vi dig alla verktyg som behövs för att du ska bli en lyckad Fältplanerare. Som fältplanerare leder och fördelar du det dagliga arbetet för serviceteknikerna som är ute på fältet. Du är spindel i nätet och ansikte utåt för Liebherr i Västerås. Teamet består av ca 22 personer och ibland även inhyrda underentreprenörer. Du styr och fördelar arbetet för ditt team, har arbetsledaransvar/personalansvar och är lönesättande chef. Du rapporterar till eftermarknadschefen Esa Perho.

Då bolaget befinner sig i en stark tillväxt är dina utvecklingsmöjligheter stora. Vi sätter stort värde på våra medarbetare och under de kommande åren kommer du att utvecklas i rollen.

Arbetsuppgifter
 • Felsöka och diagnostisera ärenden över telefon och mail från kunder och tekniker.
 • Ha kontakt med reservdelsavdelningen.
 • Skapa arbetsorders.
 • Schemalägga och sköta den dagliga arbetsledningen för tekniker.
 • Genomföra uppföljningar och efterarbete.
 • Ansvara för bemanning och beläggning
 • Deltar i rekrytering
 • Personalansvar
Språkkompetens
Du talar och skriver både svenska och engelska mycket bra.

Din Bakgrund
Vi ser att du har en bakgrund inom teknik och du får gärna ha skruvat själv. Du besitter en administrativ kompetens och vi ser det också som meriterande om du har erfarenhet av att leda ett team. Du har förmodligen en fordonsteknisk eller teknisk utbildning och/eller en bakgrund från bilsidan/bildelar. Om du har arbetat i frontdesk, är van att möta människor och är serviceminded så kommer du långt i den här rollen.

Vi erbjuder
 • 30 dagars semester
 • Friskvårdsersättning
 • Företagshälsovård
 • Pension ITP1/ITP2


Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Robert Klatzkow, robert@valegro.se, tel. 0735-303798. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi kommer inte att ta emot ansökningar som kommer via mailen. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, finans sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.liebherr.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (27 dagar kvar)