Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker en dokumentadministratör till Hitachi i Västerås

Vi söker en dokumentadministratör till Hitachi i Västerås!

Vi söker just nu en dokumentadministratör till Hitachi i Västerås. Tjänsten är på uppdrag hos kund och det kan finnas möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning AB!

Om jobbet som dokumentadministratör

Som dokumentadministratör kommer du att styra och kontrollera flödet av dokument och information om projekt. Projektdokument kommer att inkludera leveranser, tekniska frågor, leverantörs-/andra tredjepartsdokument, och liknande.

Kort om arbetsuppgifterna:
 • Distribuera och lagra korrekta kund- och leverantörsdokument för projekt
 • Hanterar dokumentation för att säkerställa korrekt versionskontroll i dokumenthanteringssystemet
 • Säkerställer att dokumentationen upprätthålls i enlighet med företagets eller projektets rutiner, inklusive format, kvitto, registrering, nummer, arkivering, återvinning och utfärdande av dokument och säkerställa effektiv versionskontroll och statusspårning
 • Assistera vid utarbetandet av projektdokumentlistor, uppdatera och utfärda regelbundna dokumentlistor samt förbereda och uppdatera framstegsrapporter enligt schema.
Är du rätt för rollen som dokumentkoordinator?

Vi söker dig som har goda systemvanor, har arbetat i roller som krävt noggrannhet och struktur tidigare samt har teknisk bakgrund. Du är driven och har ett stort självledarskap. Du är uppmärksam på din omgivning och ser till att kommunikation sker på ett tydligt och enkelt sätt. Du talar och skriver självklart både svenska och engelska flytande.

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet från att arbeta inom t.ex. leveransfrågor, tekniska frågor, styr- och kommersiella dokument.

Formell kompetens
 • Fullständiga gymnasiebetyg
 • Ett par års relevant branscherfarenhet
 • Relevant universitetsbetyg är ett plus men kan ersättas av branscherfarenhet
 • Förmåga och intresse för att hjälpa andra att växa
 • En ivrig läsare och ständigt lärande
 • Datadriven problemlösare
 • Gärna tidigare erfarenhet av något dokumenthanterings- eller databasverktyg
Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om anställningen

Uppdrag: pågående till 2023-09-15, med ev. möjlighet till förlängning

Placeringsort: Västerås

Tillsättning: omgående

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare