Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Sommarjobb som truckförare

Ansök nu
Vi söker dig som vill sommarjobba som truckförare hos vår kund i Västerås.

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med logistik och materialhantering inom industri och tillverkning. Du är positiv, ansvarstagande, stresstålig och strukturerad som drivs av att lära dig nya saker. Du har lätt för att prata med olika typer av människor och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Erfarenhet av tidigare industriellt arbete och truckkörning är meriterande.

Du bör kunna arbeta från mitten av juni till mitten av augusti, vanligtvis v. 24 - v.33, men det kan eventuellt ges möjlighet till förlängning.

Formell kompetens
  • Du studerar på gymnasiet eller högskola, gärna med industri eller teknikinriktning.
  • Svenska i tal och skrift
  • Du har fyllt 18 år
  • Du har god datavana
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Truckkort, meriterande är A1-A4, B1-B4, D1
Anställningsform / Omfattning / Tjänstgöringsort
  • Visstidsanställning.
  • Heltid, arbetat bedrivs på 2-skift
  • Västerås
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Spela gärna in ett videoklipp om varför just du hade passat för tjänsten. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare