Lernia söker dig som vill ha sommarjobb inom lager och industri

Lernia söker dig som vill ha sommarjobb inom lager och industri

Nu är det dags att hitta ett sommarjobb för 2023. Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta på ett globalt teknikbolag som är ledande inom automation? Då tycker vi att du ska söka detta arbete inom lager och industri!

Arbetsuppgifter

Vi söker engagerade industriarbetare och lagerarbetare. Dina dagliga arbetsuppgifter kan komma att bestå av bland annat montering, sortering, övervakning och justering av maskiner, materialhantering samt truckkörning.

Din bakgrund

Vi tror att du som söker är nyfiken på att börja jobba inom industri eller lager.

Formell kompetens

Meriterande är om du har:
  • Tidigare erfarenhet från industri/lagervana
  • Körkort och/eller truckkort
  • Traverskort och/eller säkra lyft utbildning
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du är i god fysisk form då arbetet stundtals kan vara tungt och monotont. Du är händig, framåt, samarbetsvillig och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Västerås

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag. För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Charlotte Sundell 072-254 15 28.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknad
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning söker nu för vår kunds räkning dig som vill arbeta extra eller söker sommarjobb inom lager och industri. Du kommer att arbeta i Västerås på ett ledande företag inom automation där du får vara med och driva verksamheten framåt.