Konsultchef till Västerås

Konsultchef till Västerås

Här finns en gyllene chans för dig med ledarerfarenhet att ta klivet in i en konsultchefsroll och ansluta dig till vårt härliga team i Västerås. Våra fantastiskt kunder och konsulter behöver ytterligare en stjärna som tillsammans med teamet kan ta oss till nya höjder. Brinner du för affärer och älskar mötet med människor? Då kan detta vara ditt drömjobb!

Om tjänsten

Som konsultchef hos oss kommer du, tillsammans med ditt team, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder och bemanningskonsulterna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära försäljning, rekrytering och personalansvar för våra konsulter. Bemanningsplanering och administration utgör också en stor del av din vardag.

I rollen har du daglig kontakt med både kunder och medarbetare via telefon, mail och fysiska möten. Du säkerställer kundens behov av kompetens och sköter hela processen från kundbesök, till rekrytering av nya talanger samt att utveckla samarbetet och dina medarbetare. Du ser hela tiden till att ha ett öra mot marken för att fånga upp nya behov som kunden kan ha och jobbar proaktivt med att hitta rätt talanger till nästa uppdrag.

För att kunna serva dina kunder med bästa tänkbara kandidaterna krävs det ett gediget samarbete med olika verksamheter och organisationer, där en god kommunikativ förmåga är en förutsättning. Vidare är detta ett fritt arbete med mycket eget ansvar och du bör vara trygg i att ta ansvar från första dagen. Du driver dig själv och tar ditt jobb och karriärsutveckling på stort allvar. Dock med glimten i ögat eftersom du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Din bakgrund
  • Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering av roller inom industri och logistik, både yrkesanställda och tjänstemän. Om du har tidigare erfarenhet av att jobba som exempelvis teamleader, är detta meriterande.
  • Det är meriterande om du har en akademisk examen inom personal, ekonomi, försäljning eller motsvarande, men inget krav för tjänsten.
  • Vi jobbar i en nationell koncern och möter många människor med olika bakgrund, därför krävs det att du har goda kunskaper i både svenska som engelska i såväl tal som skrift
  • Du har säljvana och det är meriterande om du har ett brett kontaktnät i Västerås med omnejd.
  • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper

Du är precis som dina blivande kollegor förtroendegivande i alla dina kontakter, såväl externt som internt. Du är lyhörd och kommunikativ då du kommer att föra affärsmässiga dialoger med beslutsfattare och har lätt att skapa relationer med kunder och kandidater. I rollen som konsultchef behöver du även besitta administrativ vana då du dagligen arbetar i olika system. Vidare är du driven, engagerad och får saker att hända. Du har ett starkt driv och brinner för försäljning och att skapa resultat. Som person är du positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Du har en flexibel inställning och trivs med att hugga i där det behövs - och kan snabbt ställa om mellan lägre och högre arbetsbelastning. Är du dessutom resultatorienterad och strukturerad? Då kommer du att stormtrivas tillsammans med oss!

Information

Anställningsform: Tillsvidareanställning med en inledande provanställning

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Västerås

Lön: Fast lön enligt överenskommelse


Kontaktuppgifter och ansökan


Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och som konsultchef är det viktigt att kunna presentera ett budskap positivt, säljande och tydligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Jennie Asplund via e-post: jennie.asplund@lernia.se

Vi ser fram emot din ansökan och kanske är det just DU som blir en del av Lernia-gänget!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

Lernia omsatte 2,9 miljarder kronor 2021 och finns över hela landet. Vi utbildade 19 000 personer och förmedlade 10 800 bemanningskonsulter. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se