Industriarbetare Västerås med omnejd

Industriarbetare Västerås med omnejd

Din profil

Har du ett intresse för industri eller lager? Vi vill komma i kontakt med dig som är på jakt efter din nästa utmaning inom industrin. Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som ser sig själv långsiktig inom industrin. Vidare har du ett praktiskt handlag och känner dig bekväm att arbeta i en miljö med högt tempo. Som person ser vi att du är ansvarsfull, noggrann, effektiv, flexibel och stresstålig.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Lernia drivna och engagerade medarbetare som matchar våra olika kunder. Du ingår i ett team hos kundföretaget och dina dagliga arbetsuppgifter kan, beroende på uppdrag omfatta övervakning av maskiner, montering, kontroll, packning eller truckkörning m.m.

Krav för tjänsten är följande:

B-körkort samt tillgång till bil
Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Meriterande för tjänsten:

Erfarenhet från industrin
Industriell utbildning
Truckkort: A1-A4 och B1-B4
Traverskort
Säkra lyft

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/Västerås med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi tar inte emot ansökningar via mail, du ansöker på Lernia.se. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Lernia Bemanning ser tillsammans med våra kunder ett fortsatt behov av personal inom industrin. Allt från montörer, maskinoperatörer, lagerarbetare och truckförare. Låter detta som en tjänst för dig? Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!