Hoppa till innehåll
Lernia rekrytering logotyp

Vi söker dig med tekniskt intresse!

Ansök nu
Vi söker dig med tekniskt intresse till vår kund i Eskilstuna!

Är du på jakt efter ett jobb där du får arbeta i trevliga lokaler i utkanten av Eskilstuna? Just nu söker vi på Lernia dig med ett tekniskt intresse till ett uppdrag hos vår kund i Eskilstuna. Du kommer vara en del av ett team som driver ett av Europas största och modernaste automatiserade lager.


Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten som servicetekniker söker vi dig som har en teknisk utbildning eller motsvarade erfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Utöver dina tidigare erfarenheter ser vi det som meriterande ifall du har följande:
  • B-körkort
  • Har kunskaper och erfarenhet från automatiserad industri
För att passa i den här rollen så borde du gilla att arbeta i team men också kunna arbeta självständigt. Du är servicemedveten, har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska uppgifter och efterföljande dokumentation.

Ansvarsområden:

Du kommer ha arbetsuppgifter inom:
  • Underhåll av maskiner
  • Felsökningar
  • Reparationer
  • Förbättringsuppdateringar på robotarna
Kort om uppdraget

Placeringsort: Eskilstuna

Typ av anställning: Direktrekrytering (tillsvidareanställning med sex månaders provanställning)

Arbetstider: Skiftarbete

Tillsättning: enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare