Hoppa till innehåll

Maskinoperatörer till kommande uppdrag i Västerås

Maskinoperatörer till kommande uppdrag i Västerås!

Vi söker nu CNC- och Maskinoperatörer till våra kunders produktionsteam runt om i Västerås med omnejd. Har du tidigare erfarenhet av produktionsarbete och trivs i en roll som sätter kvalitet och noggrannhet i fokus? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar?

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter och arbetstider varierar och styrs av våra kunders behov. Rollen som maskinoperatör hos vår kunder innebär vanligtvis att du är ansvarig för att ställa in och övervaka maskiner. Du kommer att utföra kvalitetskontroller och justera maskinerna vid behov. Det är också ditt ansvar att rapportera eventuella avvikelser eller fel till din närmaste chef. Du förväntas följa arbetsinstruktioner och säkerhetsföreskrifter noggrant för att säkerställa en effektiv och säker produktion.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter i rollen som Maskinoperatör är:
  • Ställa in maskiner
  • Övervaka produktionen
  • Reparationer
  • Kvalitetskontroller
  • Identifiering och åtgärdande av eventuella driftsavvikelser
Vem söker vi?

Vi söker dig som har hög kompetens inom maskinbearbetning och erfarenhet av industriellt arbete. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Meriterande för jobbet
  • Tidigare erfarenhet inom området
  • Truck och traverskort
  • B-körkort och tillgång till bil
Anställningsform

Det här är ett konsultuppdrag med en visstidsanställning på 6 månader med stora chanser till förlängning. Det innebär att du är anställd av Lernia och uthyrd till kund. På sikt finns även möjlighet att bli direktanställd hos någon av våra kunder. Din erfarenhetsbank kommer att växa, liksom ditt professionella nätverk.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga
Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga