Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfarna industriarbetare inom el och kvalitetsarbete

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker industriarbetare inom el och kvalitetsarbete till stor industri i Västerås

Vill du arbeta i ett team och hos en kund som erbjuder en långsiktighet där du har möjlighet att växa? Nu letar vi efter industriarbetare med erfarenhet inom el/teknik/kvalitet där vi erbjuder uppdrag hos en kund som driver omvandlingen av industrier mot en mer produktiv och hållbar framtid genom deras produkter. Kunden har en bred portfölj av specialanpassade motorer och generatorer.

Välkommen till en arbetsplats där din insats gör skillnad.

Om jobbet som industriarbetare inom el och kvalitetsarbete

I denna roll som industriarbetare kommer du att ansvara för att genomföra varierade elektriska tester och felsökningar på olika delar av de produkter som tillverkas i fabriken, vid olika skeden. Du utför bl.a. elinstallationer och till viss del underhållsarbete, elkoppling, mätning och styrning med t.ex. PLC. Du utför t.ex. tester för olje- och vattenkylning, mekanisk och hydraulisk utrustning och demonterar även produkter.

Du kommer också att vara delaktig i att säkerställa och upprätthålla hög kvalitet på produkter och processer. Som industriarbetare inom el och kvalitetsarbete är du en viktig del av teamet som bidrar till att vår kunds verksamhet fungerar smidigt och effektivt.

Är du rätt för rollen?

Du behöver ha erfarenhet inom elbranschen, kanske genom att ha arbetat på t.ex. underhållsavdelning eller varit med i installationsarbeten. Du behöver vara självständig i ditt arbetssätt, vara systematisk och bra på att följa instruktioner då du har ett stort ansvar för att säkerställa kvaliteten av produkterna vilket har ett stort ekonomisk värde. Samtidigt behöver du kunna anpassa dig och vara flexibel utifrån hur produktionsflödet ser ut.

Vi ser gärna att du arbetet inom teknisk eller el-inriktad test och testprogrammering.

För att kunna förstå och förhålla sig till bl.a. de säkerhetsrutiner som finns på arbetsplatsen är det viktigt att du talar svenska. Du behöver även vara van vid att arbeta med rapportering i dator, då det t.ex. ska föras in data från de tester som utförs i kundens system.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av SAP
  • Det är även väldigt meriterande med en utbildning inom elområdet, t.ex. från yrkeshögskola eller liknande
Vi söker personer med inställning att vilja arbeta och samarbeta, nyfikna på att lära sig, villiga att ställa upp vid behov och som såklart delar Lernias värdeord: lika&unika, affärsmässiga och pålitliga.

Du som konsult är en representant av Lernia och du är ditt egna bästa varumärke, därför är det viktigt att man upprätthåller god relation till både kund och arbetsgivare, för att själv skapa förutsättning till en långsiktig relation.

Kunden har skiftarbete, du behöver därför vara tillgänglig för att kunna arbeta på varierade skift, främst 2-skift.

Inför anställning är ett krav att vi kontrollerar belastningsregister och konsulten behöver även utföra drogtest med godkänt resultat.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Uppdrag: Visstidsanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning

Placeringsort: Västerås

Arbetstid: 2-skift, mån-fre

Tillsättning: omgående/enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 jan. 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Varberg
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Västerås
Teknik & Ingenjör
Företagslogga