Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil söker Västerås Transportbilsförsäljare!

Ansök nu
Är du nyfiken på bilbranschens utveckling och vill vara en del av vårt framgångsrika säljteam? Vi söker nu en transportbilsförsäljare till vår Mercedes-Benz anläggning i Hässlö. Vi erbjuder en spännande tjänst med löpande kompetensutveckling och bra laganda i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av marknadsledande produkter till företag och privatpersoner. Du är fokuserad på hela säljprocessen - från första kontakt till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning. Genom engagemang i positiv anda tar vi tillsammans hand om våra kunder efter vår mission "Nöjd Kund".

Vi arbetar proaktivt för att nå ut till nya kunder och nå uppsatta mål och du kommer vara en del av utvecklingen av våra varumärken Mercedes-Benz Transportbilar på den lokala marknaden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en expansiv och positiv miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I tjänsten ingår tjänstebil, löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Vi erbjuder ett spännande försäljningsjobb i en organisation med tillväxt.Din profil


Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer. Du får energi av att bygga relationer och leverera kvalité.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att nå ut till nya kunder på den lokala marknaden och erfarenhet av försäljning med offertskrivningar. Tidigare erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Du besitter B-körkort.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Marknaden

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Alla biltillverkare är i frammarschen till att elektrifiera sina portföljer och erbjuda elektrifierade alternativ i plug-in hybrider och elbilar. Mercedes-Benz befinner sig mitt i elektrifierings-processen och räknar 2025 med att endast sälja helelektriska bilar. Många kunder står inför valet att köpa sin första elbil och har därmed en rad frågeställningar - Finns laddstationer tillgängliga, vad krävs för att montera en laddplats hemma, hur ser ägandekostnaden ut - Det är frågeställningar som vi experter informerar kunder om och ska få de att känna sig trygga med.Välkommen med din ansökan


Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-07-02. Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Emil Landrin via e-post på Emil.landrin@landrinsbil.se.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare