Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil i Västerås söker Mercedessäljare

Ansök nu
Landrins Bil i Hässlö expanderar och vi söker nu en till kollega till vårt framgångsrika försäljningsteam. Vill du bli en del av vår satsning och vara med och påverka att vi har branschens nöjdaste kunder? Vi söker dig som har erfarenhet inom försäljning och är nyfiken på bilbranschens utveckling. Vi erbjuder en spännande tjänst med löpande kompetensutveckling och bra laganda i en familjeägd organisation i framdrift.

Om Tjänsten

Du kommer att arbeta med försäljning av Mercedes begagnat och nybilar till företag och privatpersoner. I din roll kommer du aktivt att söka upp, ta hand och bearbeta kunderna som består av både privat- och företagskunder. Du är driven under hela säljprocessen - från första kontakt vid uppsökande i hallen, digitala kanaler eller telefon till offertskrivning, rådgivning, leverans och uppföljning. Vi arbetar proaktivt för att nå ut till nya kunder och nå uppsatta mål och du kommer vara en del av utvecklingen av vårt varumärke Mercedes Benz på den lokala marknaden.

Tjänsten avser vår bilanläggning i Hässlö och är en tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Tillträde för tjänsten är efter överenskommelse och vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person för tjänsten.

Din profil

Som person är du utåtriktad, har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en utgångspunkt i ditt arbete. Du har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer. Du får energi av att bygga relationer och leverera kvalité.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att nå ut till nya kunder på den lokala marknaden och erfarenhet av försäljning med offertskrivningar. Tidigare erfarenhet av bilförsäljning är meriterande. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en expansiv och positiv miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I tjänsten ingår tjänstebil, löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension. Vi erbjuder ett spännande försäljningsjobb i en organisation i tillväxt.

Marknaden

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Alla biltillverkare är i frammarschen till att elektrifiera sina portföljer och erbjuda elektrifierade alternativ i plug-in hybrider och elbilar. Mercedes-Benz befinner sig mitt i elektrifierings-processen och räknar 2025 med att endast sälja helelektriska bilar. Många kunder står inför valet att köpa sin första elbil och har därmed en rad frågeställningar - Finns laddstationer tillgängliga, vad krävs för att montera en laddplats hemma, hur ser ägandekostnaden ut - Det är frågeställningar som vi experter informerar kunder om och ska få de att känna sig trygga med.

Har vi väckt ditt intresse av att bli en del av Landrins Bil?

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-11-12. Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Alexander Holm via e-post, alexander.holm@landrinsbil.se.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik , Älmhult, Hässleholm och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 330 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Kontaktperson
linda rundin
Telefon
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare