Hoppa till innehåll
KaVo Dental Nordic AB logotyp

Servicetekniker Västmanland med omnejd

Vi söker en servicetekniker till vårt team, är du en erfaren servicetekniker som vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Då är du varmt välkommen till oss.

KaVo säljer och levererar utrustning till tandvården och vi söker nu dig som vill vara med i vårt kompetenta serviceteam för att hjälpa våra kunder med service och installationer. Vi kan erbjuda både personlig och professionell utveckling, trevliga arbetskamrater och ett stabilt företag med en lång historia.

Tjänst: Fast heltidsanställning med provanställning

Start: Omgående med hänsyn till
uppsägningstid

Placeringsort är Västeråsområdet: Det är en resande tjänst där du utgår från hemmet, din region är: Västmanland, Sörmland, Uppland, Dalarna,
Gävleborg och i viss mån Stockholm,

Lön: Månadslön enligt
överenskommelse

Förmåner: friskvårdsbidrag, tjänstebil, lunchkort (rikskuponger), tjänstepension

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du med dagliga serviceärenden ute hos våra kunder inom tandvården. Du utför installationer av nya produkter, planerade förebyggande underhåll och akuta ärenden på KaVos utrustning. Ärenden är ofta av bred karaktär: felsökning, reparationer, förebyggande underhåll, teknisk support, uppgraderingar och installationer. Du arbetar med en region som ditt område, men även resor till andra regioner inom Sverige kan förekomma vid behov.
Du utgår från hemmet med egen servicebil och har ditt eget reservdelslager i bilen. Din dag planeras av våra servicekoordinatorer som bokar in dig på uppdrag under dagen. Ibland kan schemat prioriteras om när akuta ärenden uppstår vilket kräver att du är flexibel. Oftast arbetar du själv hos kund, men vid större installationer är ni flera servicetekniker som hjälps åt.

Krav och personliga egenskaper

Då du mestadels är ute hos våra kunder lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, kommunikativ och förstår vikten av att du är en ambassadör för företaget när du träffar företagets kunder. Du behöver vara bekväm med att hantera kunder och eventuella frågor som de kan ha. Då du arbetar mycket under eget ansvar är det viktigt att du kan arbeta självständigt samt kan driva dina arbetsuppgifter framåt, men också att du samarbetar väl med dina kollegor. Du trivs med att ha ett rörligt arbete där din arbetsdag kan behöva omprioriteras och därför behöver du vara flexibel. Då vi är ett medicintekniskt företag är det viktigt att du även är mycket noggrann så att ditt arbete blir utfört korrekt.

Övriga krav:
  • Gymnasialexamen med fördel inom exempelvis teknik
  • B-körkort
  • Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift
Önskvärt är om du har erfarenhet av att arbete som servicetekniker i fält

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett stabilt företag med möjlighet för både personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder regelbundet intern utbildning och marknadsmässiga löner och förmåner. Vi är stolta över att erbjuda tandvården utrustning med hög kvalitet och högklassig service, därför är våra servicetekniker väldigt viktiga för vårt företag. Vi strävar efter att efterleva våra värderingar: engagemang, kundfokus och gemenskap.

Frågor besvaras av vår servicechef per.dufva@kavo.com
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om KaVo

Kavo säljer, servar och
installerar tandläkarutrustning/röntgenutrustning mot såväl privata som offentliga tandvårdskliniker i Sverige. Vi ingår i en tysk global koncern och är ett av de största företaget inom dental utrustning. Sverige är ett helägt dotterbolag med huvudkontor i Sollentuna, Stockholm med cirka 45 anställda. KaVo har en lång historia och vi är erkända för en god service och långsiktiga relationer mot våra kunder.

Liknande jobb