Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Projektkommunikatör sökes till Västerås!

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du arbeta brett med strategiskt och operativt kommunikation kring ett aktuellt projekt inom verksamheten. Du kommer få planera, utforma, sprida, utvärdera och följa upp informations- och kommunikationsinsatser internt samt externt för kundens målgrupper m.m.

Vem är du?

För att kunna lyckas i rollen kan du arbeta självständigt och kan ta egna initiativ i ditt arbete. Du kan föreslå lämpliga kommunikationsinsatser för projektets olika delprojektledare, du har förmågan att själv hantera allt från strategisk planering till operativt genomförande.

För att vara kvalificerad för tjänsten har du;
  • Relevant högskoleutbildning inom kommunikation
  • Minst tre års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • Kan arbeta självständigt med strategisk och operativ kommunikation inom ett projekt
  • Kan arbeta självständigt i Wordpress eller annat webbpubliceringssystem
  • Kan arbeta självständigt med grafisk formgivning/produktion i Adobe Creative Suite.
Meriterande för uppdraget är om du tidigare arbetare inom offentlig sektor samt har erfarenhet av produktion av filmer i Adobe Premiere Pro och/eller Premiere Rush.

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt ök. och pågår i 6 månader framöver på 50%. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och erbjuds en tidsbegränsad anställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck via mail: elvira.bjoreback@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Elvira Björebäck
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare