Hoppa till innehåll
Jungheinrich logotyp

Servicetekniker After Sales hos en av våra stora kunder i Västerås

Ansök nu
Beskrivning

Väx tillsammans med oss på Jungheinrich - Nu söker vi ytterligare en sitetekniker till Västerås.

Tjänsten ska tillträdas 2023-11-06.

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som sitetekniker och ansvara för service och reparationer hos en av våra stora kunder i Västerås. Detta innebär att du arbetar heltid hos en och samma kund och utgår från kundens verkstad.

Du kommer att ha ett självständigt arbete och jobba med marknadens absolut modernaste produktprogram. Vår roll är att vara den samarbetspartner som hjälper kunden att förbättra sin verksamhet. Att identifiera och kommunicera behov - detta är en grundpelare i vårt arbetssätt.

Profil
  • Du är en social person som trivs i rollen där kundkontakt är en viktig del av arbetet
  • Du har en god förmåga att planera och prioritera samt ha struktur i ditt utförande
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom truckbranschen eller liknande område
  • Du har den rätta serviceandan och tycker om fysiskt arbete
  • Att få jobbet gjort och att ha en nöjd kund är en självklarhet för dig!
  • Då vår servicerapportering är helt datoriserad måste du ha god datorvana
  • Som person är du drivande, framåt och gillar att uppnå resultat
  • Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad, noggrann och hanterar ett högt tempo
  • Vi ser gärna att du har fordonsteknisk-, Truckteknisk-, eller verkstadsteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå.
Erbjudande

Jungheinrich erbjuder dig ett utvecklande jobb med frihet, bra villkor och utmaningar i ett framgångsrikt företag. Tekniken i truckarna lär du dig genom Jungheinrichs löpande utbildningsprogram.

Körkort

B-körkort är ett krav.

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet

Heltid dagtid. I tjänsten kan det efter överenskommelse ingå beredskap.

Tillträde: 2023-11-06

Ansökan

Ansök genom att klicka ansök nedan i annonsen, bifoga CV, personligt brev, möjligt tillträdesdatum samt löneanspråk snarast. Sista ansökningsdag 2023-09-30, men vi tillämpar löpande urval, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så vänligen ansök snarast.

Vid frågor, kontakta:

Mattias Oscarsson, Regional After Sales Manager Linköping, på mobil +46 705 89 92 89 eller mail: mattias.oscarsson@jungheinrich.com

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 19 000 anställda och en omsättning på mer än 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 200 medarbetare samt en omsättning på +800 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, Horsens och Bröndby i DK, samt försäljningskontor i Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, logistiksystem, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se

Jungheinrich hamnade på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!

Jungheinrich Svenska AB och Jungheinrich Danmark A/S licensierades båda av Onelab som "Healthy Place to Work" 2022. Båda landsorganisationerna licensierades 2023 till att vara "Great Place to Work" och Jungheinrich har globalt fått utnämningen "Ecovadis Platinum top 1%" Hållbarhetsklassificering.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 okt. 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är över 125 000 truckar. Företaget har totalt 19 000 anställda och en omsättning på mer än 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 200 medarbetare samt en omsättning på +800 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, Horsens och Bröndby i DK, samt försäljningskontor i Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, logistiksystem, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se

Jungheinrich hamnade på 171:e plats på Forbes World's Best Employers 2021!

Jungheinrich Svenska AB licencerades av Onelab som "Healty Place to work" under 2022 och är utnämnda till "Ecovadis Platinum top 1%" Sustainability Rating.

Fler från samma arbetsgivare