Mötesbokare till Trackson i Västerås

Mötesbokare till Trackson i Västerås

VÅRT ERBJUDANDE

Söker du efter ny gemenskap? Trackson jobbar med ett digitalt hjälpmedel för att underlätta för alla dem som kör i tjänst, vare sig det är stora organisationer eller de mindre småföretagarna. Den digitala världen är i ständig utveckling och så ser vår kund även på sina anställda, med andra ord är utsikten för utveckling god. Trackson är i en tillväxtfas så för rätt individ finns möjligheter till snabbt avancemang.

Sammanhållningen på jobbet är viktig och du kan förvänta dig en arbetsplats med högt i tak och mycket social sammanhållning. Teamet är ungt och sammansvetsat och utöver arbete så firar man framgångar, att jobba hårt ska vara roligt. Om du trivs i en social roll där du får komma i kontakt med många spännande människor - både kollegor och klienter så är detta något för dig.

Tjänsten är en heltidstjänst med anställning direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som mötesbokare är att vara den första kontakten till eventuella kunder. Du är den som pitchar in det första mötet, det första intrycket. Det första intrycket är det som lägger grund för hur resterande dialog utvecklas och spinner vidare.
Du kommer i ditt dagliga arbete prospektera och uppsöka nya eventuella kunder, stora som små - då ingen klient är för liten för att vinna på den hjälp som finns att få. Du kommer inneha telefon och dator som dina arbetsredskap, administrera och lägga in möten i säljarnas kalender. Utöver det kommer du få följa med säljarna på möten och sitta med, då varje person är en viktig del av teamets prestation.
  Din profil

  För att lyckas i rollen ser vi att du är en social, utåtgående person med god känsla för service. Du är prestigelös och trivs gärna i gott samarbete med ett team. Du sporras av nya utmaningar och tävlar gärna mot dig själv.

  Det är meriterande om du på fritiden utför, eller tidigare har utfört, en lagsport eller liknande då det är viktigt att förstå sig på hur man jobbar i ett större sammanhang.
  Vidare är det viktigt att kunna hantera med- såväl som motgångar med professionalism.

  Krav
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
  • I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.
  Meriter
  • B2B-, B2C-försäljning eller liknande.
  • Erfarenhet av service.
   Om oss

   Jobzone by Jobandtalent är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

   Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone by Jobandtalent är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
   Mer info
   Område Västerås
   Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 5 mars 2023 (30 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Jobzone är ett bemannings- och rekryteringsföretag som har som vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

   Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge.