Säljare / eventsäljare

Säljare / eventsäljare

Arbetsuppgifter

Brinner du för sälj och den fysiska kundkontakten? Drivs du av att överträffa dina tidigare prestationer och är alltid hungrig på utveckling? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi har fått den roliga uppgiften att hjälpa vår kund som är en fullservicebyrå inom försäljning att hitta deras nästa säljande stjärnor! I din roll som Säljare kommer du vara placerad i välkända hemelektronikbutiker där du aktivt kommer söka kontakt med kunder i butiken. De produkter du kommer sälja är abonnemang kopplade till hushållsnära tjänster, och till din hjälp har du verktyg som din karismatiska säljande personlighet och din förmåga att kommunicera med olika typer av människor.

Vi tror att den här rollen passar dig som är i början av din säljkarriär och som strävar efter att utvecklas och bli ännu vassare i din säljteknik.

Kvalifikationer
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning.
  • Du är flytande på svenska i tal och skrift.
  • Meriterande är om du har erfarenhet som fältsäljare/dörrförsäljare/telefonförsäljare/medlemsvärvare eller motsvarande.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Säljare är du en positiv och social person som inte är rädd för att själv söka kontakt med kunder. Du har ett starkt engagemang, är målinriktad och är inte rädd för nya utmaningar. Drivs du dessutom av att jobba mot säljmål, ständigt jobbar för att prestera på en högre nivå och är hungrig på att utvecklas kan det här vara jobbet för dig. Vi söker en person med pondus som inte är rädd för att tänka utanför boxen och som tycker att sälj är det roligaste som finns!

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd onsdag - söndag där du antingen jobbar kl. 10-19 eller 11-20. Vår kund önskar start så snart som möjligt. I den här processen samarbetar vår kund med JobBusters, men du kommer bli direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: fältsäljare, säljare, eventsäljare, utesäljare, medlemsvärvare, dörrförsäljare, fältsälj, sälj, eventsälj, utesälj, medlemsvärv
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en fullservice byrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Efter drygt 10 år i branschen ägnar de nu sina försäljningsuppdrag över hela landet. Det ständiga drivet efter bättre prestationer ger vår kund en härlig sammanhållning och tillsammans står de starka inför framtidens utmaningar.