Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Processutvecklare

Publiceringsdatum
06 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mikaela Carlsson
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu en Processutvecklare - Sälj! I rollen kommer du arbeta med processutveckling och löpande förbättringsarbete. Har du vana av att arbeta med processutveckling, gärna i en säljorganisation, och har kunskaper inom digitaliserings- och visualiseringsverktyg? Då kan detta vara rollen för dig!

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att leda mindre processutvecklingsprojekt, gärna i en säljorganisation.
  • Intresse och kunskaper inom digitalisering och visualiseringsverktyg är meriterande.
  • Kunskap i Microsoft Office och PowerBI är meriterande.
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Processutvecklare - Sälj är du en driven person som är duktig på att hantera flera parallella aktiviteter. Du är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Du har också förmågan att arbeta tillsammans med andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omkring 2023-12-04 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-08-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: processutveckling , sälj , processutvecklare
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som skapar produkter, bland annat robotar, och lösningar inom bland annat automation och digitalisering. Koncernens bolag finns i cirka 100 länder och huvudkontoret i Sverige finns strax utanför Stockholm.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Västerås
Försäljning
Företagslogga
Västerås
Försäljning
Företagslogga
Västerås
Försäljning
Företagslogga