Hoppa till innehåll
Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Operativ Inköpare till vår kund i Västerås! Som operativ inköpare kommer du att spela en viktig roll för att säkerställa materialtillgänglighet och förbättra prestanda från vår kunds globala leverantörsbas till fabrik i Västerås. Ditt ansvar innefattar i stora drag att leda det dagliga samarbetet, relationsbyggande & materialuppföljning med leverantörer.

Arbetsuppgifterna är t.ex. att:
 • Spåra materialleveranser från leverantörer för att säkerställa materialtillgänglighet och identifiera, hantera och förebygga kort- och långtidsbrister.
 • Kommunicera nära med produktionsplanering och försäljning för att anpassa materialtillgängligheten med produktion och kundefterfrågan.
 • Arbeta med leverantörsbas och kategoriteam för att säkerställa kapacitet och flexibilitet för att möta förväntad efterfrågan på marknaden och produktionen.
 • Övervaka leverantörsprestanda & KPI:er. Samarbeta med leverantörer och kategoriteam för att erhålla bästa möjliga prestanda vad gäller leverantör i tid, ledtid och flexibilitet.
 • Utveckla och leda handlingsplaner tillsammans med leverantör och kategoriteam för att återhämta och förbättra leverantörsprestanda och materialtillgänglighet.
 • Hantera och utveckla lagerstrategier för att optimera balansen mellan materialtillgänglighet, flexibilitet och lageromsättning.
Kvalifikationer
 • Arbetslivserfarenhet inom inköp, materialplanering eller relaterade områden (och gärna från tillverkningsindustrin).
 • Relevant utbildning.
 • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.
 • Goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel.
 • Erfarenhet av SAP MM Module är en stor fördel.
När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 30-jun-2024 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Västerås. I det här uppdraget förväntas du arbeta on-site. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
01 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Yrkesroll

Kontaktperson
My Johansson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett ledande globalt teknikbolag som skapar produkter, bland annat robotar, och lösningar inom bland annat automation och digitalisering. Koncernens bolag finns i cirka 100 länder och huvudkontoret i Sverige finns strax utanför Stockholm.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Organisation & ledning
Företagslogga

Liknande Jobb

Västerås
Ekonomi
Företagslogga
Västerås
Ekonomi
Företagslogga
Arboga
Ekonomi
Företagslogga