Jobba som mötesbokare för Trackson i Västerås

Jobba som mötesbokare för Trackson i Västerås

VÅRT ERBJUDANDE

Söker du efter ny gemenskap? Trackson jobbar med ett digitalt hjälpmedel för att underlätta för alla dem som kör i tjänst, vare sig det är stora organisationer eller de mindre småföretagarna. Den digitala världen är i ständig utveckling och så ser vår kund även på sina anställda, med andra ord är utsikten för utveckling god. Trackson är i en tillväxtfas så för rätt individ finns möjligheter till snabbt avancemang.

Sammanhållningen på jobbet är viktig och du kan förvänta dig en arbetsplats med högt i tak och mycket social sammanhållning. Teamet är ungt och sammansvetsat och utöver arbete så firar man framgångar, att jobba hårt ska vara roligt. Om du trivs i en social roll där du får komma i kontakt med många spännande människor - både kollegor och klienter så är detta något för dig.

Tjänsten är en heltidstjänst med anställning direkt hos kund.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som mötesbokare är att vara den första kontakten till eventuella kunder. Du är den som pitchar in det första mötet, det första intrycket. Det första intrycket är det som lägger grund för hur resterande dialog utvecklas och spinner vidare.
Du kommer i ditt dagliga arbete prospektera och uppsöka nya eventuella kunder, stora som små - då ingen klient är för liten för att vinna på den hjälp som finns att få. Du kommer inneha telefon och dator som dina arbetsredskap, administrera och lägga in möten i säljarnas kalender. Utöver det kommer du få följa med säljarna på möten och sitta med, då varje person är en viktig del av teamets prestation.
  DIN PROFIL

  För att lyckas i rollen ser vi att du är en social, utåtgående person med god känsla för service. Du är prestigelös och trivs gärna i gott samarbete med ett team. Du sporras av nya utmaningar och tävlar gärna mot dig själv.

  Det är meriterande om du på fritiden utför, eller tidigare har utfört, en lagsport eller liknande då det är viktigt att förstå sig på hur man jobbar i ett större sammanhang.
  Vidare är det viktigt att kunna hantera med- såväl som motgångar med professionalism.

  Krav
  • B-körkort
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.
  • I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.
  Meriter
  • B2B-, B2C-försäljning eller liknande.
  • Erfarenhet av service.
   OM OSS

   Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som finns över stora delar av Europa och USA, Mexiko samt Colombia.
   I Sverige jobbar vi nationellt med logistik, industri och transport samt tjänstemän inom olika sektorer.

   Jobandtalent har under de senaste åren varit i en tillväxtfas och därav stärkt upp organisationen genom förvärv av tidigare etablerade bolag inom rekrytering och bemanning. Under 2022 blev Jobzone och Storesupport en del av Jobandtalent koncernen.

   Ansökan

   Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

   Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
   Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

   Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

   Varmt välkommen med din ansökan!

   För denna tjänst har Trackson valt att använda Jobandtalent som ensam leverantör, erbjudanden från andra leverantörer undanbedes.
   Mer info
   Område Västerås
   Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (18 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren


   Om oss:


   Jobandtalent är den globalt snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Företaget startades år 2009, omsätter 2 miljarder och har 6000 medarbetare i Sverige. Jobandtalent är verksamma på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika, huvudkontoret finns i Madrid.