Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Erfarana snickare sökes till Västeråsområdet

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade att: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom Bygg. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
  • I din roll hos oss får du arbeta med varierande projekt där vi är med och bygger och utvecklar Västerås med omnejd. Arbetet sker oftast i team men också även självständigt. Det är viktigt att du är en engagerad lagspelare där vi ser till att alla trivs och skapar förutsättningar för en bra slutprodukt.
  • Som anställd hos oss på Jobandtalent kommer du arbeta med allt från grundläggning till byggnation och byggservice.
DINA KVALIFIKATIONER
  • Vi söker dig som har relevant erfarenhet och kunskap som byggnadsarbetare. Du ska vara noggrann, självgående och gillar att vara spindeln i nätet.
  • Krav på B-körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig runt i Västerås
MERITERANDE
  • Erfarenhet av likande arbete.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare