Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Elkonstruktör, Västerås

Publiceringsdatum
24 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ELKONSTRUKTÖR TILL KUND I VÄSTERÅS

Vill du jobba som elkonstruktör hos vår kund I Västerås? I denna roll får du tillhöra ett bolag i tillväxtfas där du erbjuds spännande arbetsuppgifter inom både små som stora projekt!

Om tjänsten

Kundens tjänsteerbjudande innefattar projektledning, konstruktion samt installation och montage av elutrustningar för lågspänningsfördelning. Kundens tjänster sträcker sig till företag inom bland annat stål- och verkstadsindustrin, OEM och el- och vattenkraft. Kunden tillverkar ställverk, centraler och kontrollutrustning för bland annat kranar och pumpstationer. Kunden erbjuder både flexibilitet i sina effektiva produktionsresurser och spetskompetens för att lösa de unika problemen som kan uppstå.

Arbetsuppgifter:
  • Framtagning av teknisk dokumentation och relationshandlingar (ex. layout, kretsschema, apparatlista, slutdokumentation etc.)
  • Tekniskt ansvar i projekt av olika omfattning
  • Elkonstruktion för produktion och offert i tillverkande industri
  • Utveckling av den egna och verksamhetens utveckling
Om dig

Vi ser framför oss att du som söker kan bidra med att leverera en kvalitativ lösning till kunder inom utsatt tid och att du trivs i en miljö där du får samarbeta tätt i ett team för att hantera projekt av olika omfattning. Du har högt driv och kan med ett strukturerat arbetssätt hålla reda på fler olika processer parallellt. Rollen som elkonstruktör innefattar löpande kontakt med kunder och leverantörer och tillhörande arbete med dokumentation och planering av projekt vilket innebär att du som person behöver ha ett ordningsamt arbetssätt. Du kommer arbeta med hela kedjan från offert till leverans och är en person som gillar att arbeta med flera projekt samtidigt. Du är vidare professionell i ditt arbetssätt och har en god kommunikativ förmåga mot både interna och externa parter.

Krav:
  • Kommunicera väl både på svenska och engelska, i skrift såväl som tal
  • Gymnaiseexamen
  • Praktisk erfarenhet av elkonstruktion
  • God vana att arbeta i CAD och ERP system
Du har minst 5 års erfarenhet i praktiken av att arbeta som elkonstruktör och du har kanske även arbetat med projekt för centraler och ställverk inom lågspänningssegmentet. Du är en problemlösare med ett öga för detaljer som trivs i ett självgående arbete med varierande arbetsbelastning. För att lyckas i denna roll bör du tycka om att ta ansvar och trivs i ett arbete som är i ständig rörelse och där du med ordning och reda kan planera ditt eget arbete och välja rätt prioriteringsordning. Din erfarenhet gör att du har för vana att tolka olika tekniska specifikationer och någon eftergymnasial elkonstruktionsutbildning och/eller högskoleexamen är meriterande.

Tjänsten är en direktrekrytering där du anställs direkt hos vår kund. Tjänsten kan inledas med en tillsvidareanställning direkt.

ATT JOBBA PÅ JOB&TALENT

På Job&Talent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansök direkt via din profil på LinkedIn och bifoga ditt uppdaterade CV.

Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb