Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Erfaren Service Elektriker Västerås

Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vill du liksom vi vara kundens bästa val?
Ligger din styrka i att skapa förtroendefulla relationer där kvalité och problemlösning är i fokus?
Granitor Electro söker förstärkning till vårt serviceteam i Västerås. Vi tillhandahåller en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, ny- & ombyggnad. Som service elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar.

Du utgår ifrån kontoret i Västerås där vi sitter tillsammans med avdelningar som arbetar med säkerhet, fastighetsautomation och konstruktion, tillsammans levererar vi helhetslösningar till våra kunder och får intressanta uppdrag.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att självständigt arbeta som service elektriker i branschen. Du har praktiskt erfarenhet inom och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Felsökning och driftsättning. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet innefattar kontakter både internt och externt, krävs det att du har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter.

Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder. Vi har alltid en vilja att vara kundens bästa partner!

Övrigt
Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat samt är fullbetald
B-körkort är ett krav

Förutom att du kommer till en arbetsplats med engagerade kollegor får du även tillgång till förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • Servicebil som förmånsbil, nyttjande för privat körning enligt gällande policy
Vi ser fram emot din ansökan!
Med CV och personligt brev via vårt rekryteringsverktyg. Vänta inte med ansökan, då rekrytering sker löpande.

Har du frågor kontakta:
Avdelningschef Emma Wetter; 010 47 15 869 eller lokal klubbordförande SEF Magnus Ohlén; 070 18 01 182

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (49 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare