Hoppa till innehåll
Förartjänst Jobbförmedling Sverige AB logotyp

Spännande möjlighet som bärgare hos Ramströms Bilbärgning AB i Eskilstuna & Västerås!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ramströms Bilbärgning AB söker bärgare för heltidstjänster i Eskilstuna & Västerås!
Sista ansökningsdagen: 30 juni
Västerås & Eskilstuna Vi söker bärgare för både lätt och tungbärgning. Du kommer vara en del av vårt team på stationerna i Eskilstuna & Västerås och arbeta enligt ett rullande schema med beredskap. Krav: C-kort, YKB, flytande svenska, god social kompetens och tidigare erfarenhet inom tungafordon. Vi erbjuder en varierad arbetsmiljö med kundkontakt och möjlighet att vara del av ett växande område inom tungbärgning. Ansök med bild, CV och en kort presentation om dig själv.
Ansök här: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/det-ar-2st-heltidstjanster-pa-stationerna-i-eskilstuna-vasteras-som-annonsen-avser/1041
  • Bärgare
  • Tungbärgning
  • Eskilstuna
  • Västerås
  • RamströmsBilbärgning
  • Bärgningsbil
Förartjänst Jobbförmedling Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Förartjänst.se är vi dedikerade till att hjälpa dig som chaufför att hitta ditt nästa jobb inom transportbranschen på ett smidigt och enkelt sätt. Genom att registrera dig på vår plattform kan du bläddra bland ett brett utbud av jobbannonser från olika åkerier runt om i landet. När du hittar ett jobb som passar dig kan du ansöka direkt genom hemsidan och bli anställd direkt av åkeriet. Vi strävar efter att göra rekryteringsprocessen så smidig och tillgänglig som möjligt för dig, så att du kan fokusera på att hitta det perfekta jobbet för dig inom transportsektorn. Med Förartjänst.se är ditt nästa jobb bara några klick bort!