Hoppa till innehåll
Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt, kan anpassa dig till snabba förändringar är noggrann men samtidigt effektiv. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo.

Vi utför transporter åt kund så det innefattar pallgods med våra egna lastbilar, pallgods med kunds lastbilar, tvättburar åt kund till hotell och restauranger. Vi har även kunduppdrag där vi kör ut livsmedel och plockar i butik. Vi söker någon som kan delar av detta eller allt. Vi har behov av någon på 50 % med chans att övergå i 100 %, vi söker även extra på timme vardagar och helger.

Krav:
Du som söker har körkort behörighet C
YKB
Digitalt förarbevis
Du tycker om att arbeta, du är ambitiös och du har en positiv inställning

Meriterande:
CE
Erfarenhet inom logistikbranschen eller livsmedelsbranchen

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!
Exigo AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 okt. 2023 (17 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
johan
Email

Om arbetsgivaren

Exigo AB erbjuder bemanning, transportlösningar, event och demo. För närvarande bedrivs verksamheten i Västmanland och Uppland. Vi utför transporter i hela mellan-Sverige. Med över 30 professionella medarbetare servar vi kunder 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. Vår styrka är att vi är personliga, lyhörda och har en lokal förankring där vi jobbar. Vi har höga krav på personal, kvalitet och service.
http://exigo-ab.se/

Liknande Jobb

Köping
Transport & Logistik
Företagslogga
Hallstahammar
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Transport & Logistik
Företagslogga