C-Chaufför

C-Chaufför

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du C- alternativt CE-körkort och digitalt färdskrivarkort. Krav för tjänsten är även YKB.

Du som söker skall vara ansvarstagande som person och tycka om att arbeta självständigt, kan anpassa dig till snabba förändringar är noggrann men samtidigt effektiv. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo.

Vi utför transporter åt kund så det innefattar pallgods med våra egna lastbilar, pallgods med kunds lastbilar, tvättburar åt kund till hotell och restauranger. Vi har även kunduppdrag där vi kör ut livsmedel och plockar i butik. Vi söker någon som kan delar av detta eller allt. Vi har behov av någon på 50 % med chans att övergå i 100 %, vi söker även extra på timme vardagar och helger.

Krav:
Du som söker har körkort behörighet C
YKB
Digitalt förarbevis
Du tycker om att arbeta, du är ambitiös och du har en positiv inställning

Meriterande:
CE
Erfarenhet inom logistikbranschen eller livsmedelsbranchen

Vår process sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!
Mer info
Kontaktperson johan
Email Mejla johan
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://exigo-ab.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För närvarande bedrivs verksamheten i Västmanland och i Uppland
Vi utför transporter i hela mellan-Sverige. Med över 30 professionella medarbetare servar vi kunder 7 dagar i veckan. Vår styrka är att vi är personliga, lyhörda och har en lokal förankring där vi jobbar. Vi har höga krav på personal, kvalitet och service.