Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Servicetekniker inom truck och entreprenadmaskiner - VS Truck

Ansök nu
Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker kommer du arbeta med service, reparation, underhåll och diagnostik av entreprenadmaskiner och truckar ute hos VS Trucks kunder. Du kommer ha en egen kundkrets och vara direktkontakt med kund för att ge den personliga service som VS Truck har byggt upp sitt företag genom. Du planerar in ditt servicearbete, beställer reservdelar och sköter serviceadministrationen. Du kommer ha en fullt utrustad servicebil och tjänsten utgår hemifrån och din kundkrets kommer vara runt Västerås, Enköping, Strängnäs och Eskilstuna . Din Serviceledare sitter i Skogås där också verkstaden för Stockholmsregionen finns. Arbetet är självständigt men vid större reparationsarbeten kommer du arbeta tillsammans med en kollega.

Mer specifikt är arbetsuppgifterna
  • Service, reparation, underhåll och diagnostik av Entreprenadmaskiner och Truckar
  • Service- och reparationsplanering
  • Teknisk support och rådgivning till kunder
  • Reservdelshantering
Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning
  • Kunskap av att arbeta med felsökning på fordonsel och läsa elschema
  • Erfarenhet av kundkontakt i någon form
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
Som person är du självgående, förtroendeingivande och det är av yttersta vikt att du är problemlösande och kan hantera olika fokusområden samtidigt. Du har också ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Tjänsten som Servicetekniker innebär också ett flertal kontaktytor både internt och externt. Därför är det viktigt att du trivs i kommunikativa roller, har ett serviceorienterat mindset och tycker det är inspirerande att träffa kunder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Västerås

Arbetstider: Måndag till fredag 7-16

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila anders.romberg@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Trucktekniker, Servicetekniker, Underhållstekniker, Mekaniker, Entreprenadmaskiner, Fordonsmekaniker, Tekniker, Stockholm, Västerås, Strängnäs, Eskilstuna, Enköping
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

VS Truck är ett av marknadens största privatägda företag inom truck och materialhantering. Med över 100 års erfarenhet inom truck- och entreprenadbranschen förser dom alla sorters kunder med lösningar som passar. VS Truck har verkstäder på flera olika orter i Sverige och tekniker utspridda från Stockholm ner till Skåne.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare