Sommarvikarier Coop Pilgatan Västerås

Sommarvikarier Coop Pilgatan Västerås

Vi söker dig som är glad, positiv och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte!

Vi söker dig som är serviceinriktad och positiv och vill ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar att arbeta i team. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Försäljning, kassaarbete, varuplock och exponering

  • Se till att hyllor är frontade och väl påfyllda med rätt prisskyltar

  • Ge våra kunder branschens bästa kundmöte

Tjänsterna är sommarvikariat under perioden jun-aug 2023. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innebära drift på butikens alla avdelningar. Vi behöver även sommarvikarier till våra manuella avdelningar såsom bageri och fisk/delikatess. Arbetstiderna innefattar arbete på både dagtid, kvällar och helger. Tillträde sker omgående.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta vår säljchef Rebecca Larsson, 010-741 40 24.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 26 mars 2023. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen, så ansök redan idag.

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.coop.se/globala-sidor/omkf/konsumentforeningar/coop-mitt/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande och roliga jobb. Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,7 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Coop Mitt är en konsumentförening inom Coop Sverige som ägs av över 429 000 medlemmar. Vi driver 93 butiker i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, Uppland, Närke och i Västmanland. Mer information om Coop Mitt hittar du på vår hemsida.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.