Hoppa till innehåll
Lockas du av möjligheten att vara delaktig i etableringen utav en av Europas största helautomatiserade terminaler för livsmedel? Drivs du av att vara i förändring och ser det som samt en möjlighet till utveckling? Då kan rollen som HR BP på Coop Logistik vara rätt möjlighet för dig!

Var med och skriv historia tillsammans med Coop som står inför den genom tiderna största investering någonsin!

Om tjänsten

Coop Logistik satsar stort och bygger nu en helautomatiserad terminal i Eskilstuna vilket på sikt kommer att innebära en omfattande förflyttning av den befintliga verksamheten i Västerås till Eskilstuna. Vi söker nu dig som vill inleda din anställning med att arbeta med omställning och det dagliga HR-arbetet i Västerås för att under Q4 2024 övergå till en HR BP-roll på den nya siten i Eskilstuna.

I rollen som HR BP kommer du att arbeta med löpande HR-arbete och med att stötta chefer i den dagliga befintliga verksamheten. Rollen är bred och du kommer att arbeta som ett strategiskt och operativt ledarstöd gentemot lokala chefer och ge rådgivning i alla förekommande HR-frågor såsom utveckling, avveckling, utbildning, arbetsmiljö, fackliga förhandlingar, rekrytering mm. I rollen ingår ett processansvar för arbetsmiljöfrågor inom hela affärsområdet. Du kommer att ansvara för och delta i strategiska projekt och processer samt driva och genomföra förändringsarbeten i organisationen.

Du kommer att rapportera till HR-chef för Coop Logistik.

Är det här du?

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning, exempelvis PA-programmet. För att lyckas i rollen har du minst 3–5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du är van vid att hantera personalärenden samt har erfarenhet kring frågor som berör rehabilitering, systematiskt arbetsmiljöarbete, arbetsrätt och fackliga förhandlingar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en personalintensiv organisation med kollektivanställda. Har du dessutom erfarenhet från detaljhandel eller logistikverksamhet samt erfarenhet från att ha arbetat i HR-systemet HR+ ses det som ett stort plus.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper vilka också kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik i denna tjänst. Vi söker dig som är en sann lagspelare med övertygelsen om att samarbete är vägen framåt för att lösa utmaningar och nå goda resultat. Genom din goda kommunikationsförmåga är du skicklig på att skapa relationer, agera bollplank till chefer samt driva en diskussion och ditt arbete framåt. Du är trygg i dig själv och din yrkesroll och vet hur du ska balansera givande och tagande i HRBP rollen. Slutligen vågar du utmana både dig själv och andra med verksamheten och måluppfyllelsen i fokus.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Coop Logistik med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 maj 2023 (42 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare