Servicekoordinator till VafabMiljö

Servicekoordinator till VafabMiljö

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Vafabmiljö är ett kommunalförbund som ser till att närmare 340 000 invånare och 10 000 företag i Västmanland, Enköping och Heby kan vara med och rädda världen lite varje dag. Det gör vi bland annat med hjälp av 18 återbruk, fem avfallsstationer och en biogasanläggning.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som servicekoordinator hos Vafab är främst administrativa där du självständigt och nyfiket arbetar i ärendehanteringssystem. Du har ansvaret för godsmottagning både administrativt men även ute på mottagningen. Även arbete med en vissa avtal och fakturering förekommer, så har du erfarenhet kring dessa områden så är det en merit. I rollen har du kontakt med chaufförer dagligen där du är en del av teamet och löser problem om det skulle uppstå. Du är den personen som har övergripande koll och samtidigt kan hoppa in och jobba där det skulle behövas.

Du jobbar mån-fre kl 7-16.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceinriktad och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Som person är strukturerad, social, har ett affärsmässigt tänk samt är bra på att kommunicera. Dessutom är du prestigelös och van vid att hugga i där det behov.

Ansökan
Anställningen är en visstidsanställning med start omgående och slutdatum 31/8.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Vi arbetar löpande med intervjuer och tillsättningar, ansök gärna därför redan idag via www.clockworkpersonal.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Beatrice Lindgren Thalén via mail: beatrice.lindgren.thalen@clwork.se

Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se