Vi söker en Produktionsledare till Celsa Steel Service AB i Västerås

Vi söker en Produktionsledare till Celsa Steel Service AB i Västerås

Produktionsledare till Celsa Steel Service AB i Västerås

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för att leda, utveckla och följa upp produktion och personal? Har du analytisk och teknisk förståelse för att kunna lösa problematik snabbt och erfarenhet av ledarskap, gärna inom en produktions- eller tillverkningsmiljö? Då kan vi ha rätt utmaning för dig!

Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en produktionsledare till ett uppdrag som varar 6 månader på Celsa Steel Service AB i Västerås. Efter uppdragstiden kommer du att anställas av Celsa Steel Service AB.

Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att inspirera och utveckla dina medarbetare och av att arbeta i en organisation under ständig utveckling och utmanas av att finna nya förbättringsmöjligheter.

Vill du vara med på Celsa Steel Service ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning AB!

Om jobbet som produktionsledare

I rollen som produktionsledare ansvarar du för att leda den dagliga verksamheten och din produktionspersonal, där du sköter planering och uppföljning av produktionsverksamheten såsom bl.a. orderberedning och leveransbevakning. Du kommer driva och vara aktiv i förbättringsarbeten, och arbeta löpande med vardagsrationalisering och produktionsteknisk utveckling. Något som är extra roligt med den här rollen är att det också ingår ett stort fokus på dagliga skydds- och arbetsmiljöfrågor, vilket kan innebära att tillse verksamhetens efterlevnad gällande skyddsinstruktioner och arbetsmiljölag.

Är du rätt för rollen som produktionsledare?

Till uppdraget hos Celsa Steel Service AB söker vi dig som har erfarenhet av ledarskap, gärna inom en produktions- eller tillverkningsmiljö, personalhantering och produktionsplanering. Vidare har du analytisk och teknisk förståelse för att kunna lösa problematik snabbt, goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift och B-körkort. Därutöver har du god datorvana.

Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning och universitets- eller högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av planering och uppföljning av produktionsverksamheten såsom bl.a. orderberedning och leveransbevakning och arbete som produktionsledare eller liknande roll. Har du därutöver kunskaper inom LEAN är du extra intressant för den här rollen.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du har ett stort driv och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen har du en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

För såväl oss är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika bakgrund. Vi vill tillvarata all kompetens som finns i samhället.

Om Celsa Steel Service AB

Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som Produktionsledare kommer du ha goda möjligheter till att forma och utveckla organisationen där arbetet består av personalansvar, produktionskontroll och produktionsutveckling tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer att ha en nyckelroll i att leda, utveckla och följa upp produktionen för att verksamheten ska uppnå både kort-och långsiktiga mål. På produktionsanläggningen i Västerås sysselsätter vi ca 50 medarbetare.

Besök gärna Celsa Steel Service ABs hemsida https://celsa-steelservice.se/ för att få reda på mer om deras verksamhet.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se. om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader

Placeringsort: Västerås

Arbetstid och omfattning: dagtid, heltid 100%

Typ av anställning: konsultuppdrag som leder till anställning direkt hos kund

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.