Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Resande servicegruppchef till Dematek – Karlstad & Västerås

Ansök nu

Har du god erfarenhet av ledarskap och personalansvar kopplat till industribranschen eller närliggande? Trivs du med att vara resande i ditt arbete och utöva ditt ledarskap i olika miljöer? Dematek söker dig som brinner för ledarskap och försäljning, med fördelat ansvarsområde mellan deras Karlstad- och Västeråskontor. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dematek.

Om företaget

Dematek är Sveriges mest kompletta leverantör av lyftredskap och lyftanordningar. Med allt från små kättingtelfrar, lättlastsystem och svängkranar till stora traverser & traverskranar. Dematek utvecklar, säljer, servar och installerar produkter och lösningar för att lyfta och hantera stora som små laster. Till företagets hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning genom bland annat Demag Cranes & Components, Nordgreif och Brunnhuber.

Trots en snart 100-årig historia är deras nyfikenhet på nya lösningar inom lyfttekniken större än någonsin. Till deras hjälp har de inte bara tillgång till världens största urval av lyftutrustning, deras vision är att deras konstruktörer, ingenjörer, utbildare och över 100 servicetekniker ser till att ta lyfttekniken till en högre nivå.

Kontor finns i bland annat Västerås och Karlstad - rollbeskrivningen nedan har vidare stor anknytning till de båda.

Arbetsuppgifter

Som Servicegruppchef hos Dematek ansvarar du för en grupp om 20 tekniker, fördelade mellan Demateks Karlstad- och Västeråskontor. Du har ett administrativt chefsansvar och ansvarar därmed för såväl rekrytering, lönesättning, medarbetarsamtal, budgetarbete och ledning av det dagliga arbetet. Vidare säkerställer du att dina medarbetare har rätt förutsättningar och arbetar proaktivt för en god arbetsmiljö. Till din hjälp har du två arbetsledare som är placerade i Karlstad respektive Västerås, vilka fördelar det dagliga arbetet och ser till att teknikerna har alla verktyg som behövs.

I rollen har du även ett ansvar kopplat till försäljning inom ovan nämnda regioner. Försäljningen innebär främst att förvalta och vidareutveckla Demateks befintliga kundrelationer och därigenom påvisa närvaro hos kunder vid viktiga stadier av processer kopplat till projekt, affärsutveckling och försäljning.

Under tjänstens inledande stadie är din arbetstid fördelad varannan vecka mellan Västerås- och Karlstadkontoret.

Centrala arbetsuppgifter:
* Personalansvar för 20 medarbetare, fördelade mellan kontor i Karlstad och Västerås
* Administrativt chefsansvar, såsom medarbetarsamtal, lönesamtal, budgetarbete etc.
* Förvalta och vidareutveckla Demateks kundrelationer, avtal och försäljning
* Lokalt ansvar för arbetsmiljö-, kvalitets- och miljöuppgifter enligt särskild delegering

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av ledarskap inom industri eller närliggande bransch
* Tidigare erfarenhet av administrativt personalansvar för 10+ medarbetare
* Tidigare erfarenhet av relationsbyggande försäljning
* B-körkort
* Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du som söker är en erfaren ledare med naturliga ledaregenskaper. För att lyckas i rollen bör du trivas med ett stort ansvarstagande och att självständigt driva ditt arbete framåt. Ditt arbete genomsyras av en tydlig struktur och noggrannhet, och du förstår vikten av god planering. Din ledarstil kännetecknas av en prestigelös och öppen attityd, varför du har lätt att engagera och inspirera dina medarbetare. Vidare ser vi att du är en relationsskapande och karismatisk person, som med en naturlig fallenhet bibehåller och vidareutvecklar relationer med affärspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Karlstad & Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare