Hoppa till innehåll
Bostjärnan Förvaltnings AB logotyp

Fastighetsskötare Bostjärnan

Publiceringsdatum
30 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jimmy Palm
Email
Telefon
Arbetsuppgifter:
Du kommer ingå i ett team om tre fastighetsskötare där var och en ansvarar för sina egna fastigheter, men hjälper varandra vid behov. Vi förväntar oss att du skapar och upprätthåller en bra relation till våra hyresgäster där du ansvarar för att ge våra hyresgäster en god service och arbetar för en bra boendemiljö inom bolagets fastigheter.
Du kommer bland annat utföra systematisk rondering, avhjälpa fel och utföra mindre reparationer, utföra tillsyn av ventilation-, värme och elsystem i våra fastigheter. I tjänsten kommer det även ingå yttre skötsel som innebär gräsklippning, ogräsrensning, renhållning, snöröjning för hand och med maskin samt övriga förekommande sysslor.

Kvalifikationeroch personliga egenskaper

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbete i fastighetsbolag. Specialkunskaper inom området är meriterande liksom fastighetsskötarutbildning och maskin vana.
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, inställning och motivation.

Rollen innebär mycket kontakt med
hyresgäster vilket kräver en god förmåga att kommunicera och lösa problem. Som person är du trygg, positiv, strukturerad, serviceinriktad och självgående. Du tar ansvar för dina uppgifter, är prestigelös och beredd att hjälpa till där det behövs.
Då Bostjärnan är ett mindre familjeföretag värderas samarbete och flexibilitet högt. Inom företaget arbetar vi tillsammans med tydligt hyresgästfokus, företaget är kvalitetssäkrat enligt FR2000 och vi jobbar med tydliga processer.

B-Körkort är ett krav.
Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Bostjärnan Förvaltnings AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bostjärnan är ett familjeägt bostadsföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 50 år. Vi finns i Västerås och Göteborg, sammanlagt har vi ca 1 600 bostadslägenheter samt en hotell- och kontorsfastighet