Hoppa till innehåll
Bodycote Hot Isostatic Pressing AB logotyp

Servicetekniker / Underhållstekniker

Publiceringsdatum
03 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Vi söker Servicetekniker / Underhållstekniker till Surahammar

Vi söker nu en servicetekniker / underhållstekniker med kunskap inom styr och regler. Har du sedan tidigare bred erfarenhet inom tillverkande / industriell verksamhet är du rätt person för oss. Du kommer att ingå i ett team på tre personer som underhåller våra olika utrustningar. Vi är ett gott gäng som har trevligt tillsammans.  

Om arbetsplatsen
Verkstaden i Surahammar är en modern anläggning för Het Isostatisk Pressning (HIP). Vår verksamhet växer och utvecklas, så det finns möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Vi är ca 70 anställda på plats och inom koncernen finns fler anläggningar runt om i Europa och i Nordamerika.   

Bodycote startades för nästan 100 år sedan, och vi kan med stolthet säga att vi är kända för vår stora kunskap och pålitlighet. Globalt är vi världsledande på termiska processer. Bodycote är ett stabilt bolag med god lönsamhet och vi planerar att växa ytterligare både genom förvärv och organiskt. Vi servar både stora och små kunder globalt.

För att lyckas med rollen som servicetekniker / underhållstekniker behöver du ha: 

  • bakgrund som underhållstekniker eller servicetekniker och erfarenhet av styr- och reglerteknik. 
  • god erfarenhet inom maskinteknisk felsökning av maskiner och produktionsutrustning. 
  • god erfarenhet av planering och förebyggande underhåll, gärna med erfarenhet av underhållssystem. 

Personliga egenskaper
Du är prestigelös och tycker om att arbeta både självständigt och i ett team tillsammans med andra. Dina kunskaper gör att du är trygg i ditt dagliga arbete och du tycker det är viktigt att följa instruktioner för säkert arbete. Du gillar att arbeta både med planering av förebyggande underhåll och med löpande förbättringsarbete.

Om arbetet som servicetekniker / underhållstekniker
Som underhållstekniker arbetar du med planering av och med förebyggande och avhjälpande underhåll dagligen. Du arbetar både i mindre team och självständigt, med mycket eget ansvar. Vi tror du är intresserad av att utvecklas och lära dig mer. Då vi är en mindre organisation arbetar du tillsammans med operatörer och andra avdelningar på verkstaden. 

 Vi är ett serviceföretag med korta ledtider till våra kunder. Om något händer är det viktigt att vi arbetar flexibelt inom underhållsgruppen för att åtgärda och förbättra.   

Om du är nyfiken på ny teknik och en miljö där vi arbetar med förbättringar och utveckling så är detta ett intressant ett jobb för dig.  

Några ord från Jörgen Eriksson, Plant Manager

”Det känns stimulerande att få vara en del av ett team som utvecklar vårt underhållssystem så man ser förbättringar i driftsäkerhet och energibesparing. Jag trivs med att arbetet är mycket omväxlande och det är nya utmaningar varje dag. Vi är en liten grupp som trivs tillsammans och hjälper varandra när det behövs”

Vi erbjuder:  
Tillsvidareanställning med fast månadslön, fem veckors semester och en bra tjänstepension. Du arbetar dagtid, möjlighet till flexibel arbetstid finns och vi har friskvårdsbidrag. Du kommer in i ett gäng med bra gemenskap där vi hjälper varandra i det dagliga arbetet. Vi växer och utvecklas så det finns bra möjligheter till personlig utveckling samt möjlighet att gå vidare till andra roller inom företaget. 

Kontakt
Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta: SR HR Businesspartner Lennart Blomgren på telefon 031 - 332 19 53, alt lennart.blomgren@bodycote.com eller vår Plant Manager HIP Service, Jörgen Eriksson på telefon 0725 - 12 08 00 alt jorgen.eriksson@bodycote.com.

Vi har löpande urval så skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen. 


Om företaget
Bodycote plc är med över 165 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och het isostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 22 olika länder över hela världen. Enligt våra kärnvärden lever vi efter en kultur som består av ärligt och transparent beteende. Värdeskapande är kärnan i vår verksamhet och står i fokus i allt vi gör.
Bodycote Hot Isostatic Pressing AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 april 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup