Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Kundservicemedarbetare under hösten i Västerås

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bilia har en central Kundservice som bemöter Bilias kunder i hela landet! Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till en bättre upplevelse för våra kunder och kollegor under hösten.

Till Bilias kundservice med placering i Västerås söker vi nu flera kundservicemedarbetare på heltid under däcksäsongen 27 augusti - 9 december. Nu söker vi en ny kollega till vårt härliga Kundserviceteam, gillar du att ge kunden den bästa servicen och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker!

För att trivas i rollen skall du brinna för att leverera service i världsklass samt motiveras av att ge det lilla extra!

Om tjänsten

Som kundservicemedarbetare blir du en del av ett trivsamt team. Här jobbar du med telefon och dator som arbetsredskap och ger en förstklassig service där kundens förväntningar överträffas! Du kommer bemöta Bilias kunder per telefon via inkommande samtal.

Vad vi önskar av dig
  • Du har minst gymnasiekompetens och yrkeserfarenhet av daglig kundkontakt, gärna i form av försäljning antingen genom telefon eller i butik.
  • Du har god datavana och lätt för att lära dig olika system.
  • Du kan utan svårighet uttrycka dig på både engelska och svenska, i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet!

Vem är det vi söker?

Som person är du utåtriktad och gillar kundmötet via telefon. Du har ett positivt sätt att kommunicera på och trivs med kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du har god datorvana och vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med försäljning, gärna via telefon eller liknande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du trivs med ett högt arbetstempo. Du har en stark drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar. Du är även en lagspelare som inte är rädd för att växla upp vid toppar och självklart är du punktlig, har hög arbetsmoral och tar eget ansvar för ditt arbete.

Anställningsform, omfattning och placeringsort

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid i Västerås under perioden 27 augusti-9 december.

Schemalagd arbetstid vardagar mellan 07.00 - 18.00.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren