Hoppa till innehåll

Administratör till Bilia Toyota

Är du serviceinriktad och administrativ, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som administratör till Bilia Toyota i Västerås.

Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som administratör kommer du främst att arbeta med återkallningar. Du tar fram listor på återkallningar och kontaktar kunderna för att boka in verkstadsbesök. Arbetet är självständigt och flexibelt. Du blir en del av ett team där vi tillsammans jobbar för att skapa ett roligt och positivt arbetsklimat. Du kommer att arbeta proaktivt mot kunder både privatpersoner och bilansvariga på företag. Du arbeta mot kollegor och kunder i hela landet mot 13 olika Bilia Toyota verkstäder.

Vad vi önskar av dig

Om du har erfarenhet från en liknande roll ser vi detta som en stor fördel. Du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Som administratör är det viktigt att du är flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo. För den här rollen vill vi att du har ett sinne för att administrera och känner dig trygg med att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta med statistik. Meriterande med kunskaper i Kobra.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är på Bilia Toyota i Västerås. Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Bilia Toyota logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Patrik Kolli
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga