Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Brinner du för att hjälpa kunder att hitta rätt och ge det lilla extra? Då kanske det är dig vi söker.

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vårt härliga Kundserviceteam i Västerås.

Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och genomsyras av en äkta vilja att ge god service och se nöjda kunder, vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Kundservicemedarbetare på Firstline kommer du att arbeta på Bilias centrala Kundservice och ingå i ett team med mycket energi och målmedvetenhet. Vi jobbar ständigt med att leverera förstklassig service där kundens förväntningar överträffas! Du kommer vara Bilias röst utåt via telefon och en viktig första kontakt till de kunder som ringer in till oss. Du kommer även att hjälpa kunder med t.ex. bokningar såsom service, skadebesiktning och hjulskifte. Därmed kommer du ha en viktig roll för att underlätta för såväl våra kunder som vår verksamhet.

Vad vi önskar av dig:
  • Du har minst gymnasiekompetens och gärna någon form av yrkeserfarenhet från serviceyrket.
  • Det är meriterande om du haft daglig kontakt med kunder via telefon tidigare.
  • Du är en mycket van datoranvändare och snabb på tangentbordet.
  • Du uttrycker dig utan svårighet i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du som söker är en glad, positiv och mycket serviceinriktad person som med stort engagemang har kundernas och kollegornas bästa i ständigt fokus. Du är en utåtriktad person som är professionell och trevlig i ditt kundbemötande och har lätt för att kommunicera med alla typer av kunder, det hörs i dina samtal att du trivs med jobbet du gör. Din arbetsmoral är hög och du tar eget ansvar för ditt arbete, en lagspelare som inte är rädd för att växla upp vid toppar - du är en person som trivs med tempo!

Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Västerås, med inledande 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid vardagar mellan 07:00 och 19.00.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Amanda Jewander
Email Mejla Amanda Jewander
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com