Hoppa till innehåll

Diagnostekniker till Björkmans Bil Erikslund

Björkmans Bil på Erikslund i Västerås växer och söker nu efter ytterligare förstärkning till ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam. Nu söker vi dig som vill jobba som diagnostekniker, med den senaste eltekniken i toppmoderna lokaler. Missa inte möjligheten till att få representera Kia - Sveriges tredje största bilmärke.
Arbetsuppgifter
Som diagnostekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från Kias breda serviceutbud, så som Kia Originalservice, bromsbyte, motorservice, hjulinställningar och garantiåtgärder.

Kia är ett av världens ledande bilmärken och har bilar som ligger i absolut framkant både teknik- och innovationsmässigt. Hos oss kommer du därför att erbjudas kontinuerlig utbildning för att hela tiden följa den snabba teknikutvecklingen, för att du skall fortsätta vidareutvecklas din roll.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt några års erfarenhet som Servicetekniker/Mekaniker/Diagnostekniker. Har du tidigare arbetat med Kia är det mycket meriterande. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad, har hög arbetsmoral och ser fram emot att få vara med och utgöra ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Du drivs av att vara med på en spännande resa där teknikutvecklingen hela tiden går framåt och där du får möjlighet att bli en viktig del av serviceteamets framgångar.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
Låter det intressant?
Du ansöker till tjänsten genom att skicka in CV samt personligt brev via vår hemsida www.bjorkmansbil.se/jobb/

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!
Bertil Björkman Bil AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.
http://www.bjorkmansbil.se

Fler jobb från samma arbetsgivare