Hoppa till innehåll

Industrielektriker med intresse för automation

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en industrielektriker till vårt underhållsteam som består av 15 kompetenta mekaniker och elektriker. Arbetet är varierande och passar dig som vill ha omväxling och som gillar att lösa problem. Om du även är mekaniskt intresserad så kan detta bli ett roligt jobb för dig eftersom vi ofta hjälper varandra på avdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Felsökning och reparation av produktionsutrustning
  • Förebyggande underhållsåtgärder på utrustningen.
  • Dokumentera material/utrustning och ändra i ritningar vid behov
  • Delta i förebyggande underhåll och TPU.
  • Vara kontaktperson mot entreprenörer.
  • Uppföljningsarbete jourutryckningar.
  • Vara med och sprida kunskap till kollegor i organisationen
  • Delta i förbättringsarbete som rör fabrikens processer och maskinutrustning samt optimera, utföra analyser och stödja organisationen för bästa resultat.

På underhållsavdelningen arbetar vi skift.

Kvalifikationer

För att vara rätt person för tjänsten så behöver du vara utbildad elektriker inom automation med några års erfarenhet som automationselektriker. Du måste även ha kunskaper i PLC- och robotprogrammering samt ha B-körkort och god datorvana.

För att trivas hos oss så behöver du vara självgående, flexibel och kunna behålla lugnet även när det är mycket att göra. Vi samarbetar mycket inom teamet och därför behöver du ha en god samarbetsförmåga. Om du dessutom är strukturerad och bra på att ta egna initiativ så är det toppen.


Intervjuer kan komma att ske löpande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Om oss

BENTELER är den föredragna leverantören av effektiva, miljövänliga och säkra system och produkter för den globala bilindustrin. Företaget har 30 000 anställda vid ca 170 kontor och fabriker inom försäljning, utveckling och produktion i 40 länder runt om i hela världen.

BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER:s ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Efterfrågan på våra komponenter ökar ständigt och våra största kunder är stora biltillverkare med säte i Sverige och Tyskland. Vi är i dagsläget ungefär 170 anställda, varav 140 kollektivanställda och 30 tjänstemän.

Hos oss får du trevliga kollegor och möjlighet till en stark utveckling. När du börjar hos oss kan du få förskottssemester samt att du under året arbetar in livsarbetstimmar som tillsammans med friskvårdspeng bidrar till ett bättre vardagsliv.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se