Hoppa till innehåll

Servicetekniker brandlarm till Assemblin El Västerås

Vill du spela i vårt A-team?

Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, du får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. Dessutom har vi kul på jobbet!

I Västerås har vi stora avtalspartners och är breda på både service samt säkerhet.

Vi söker nu servicetekniker med inriktning brandlarm. Arbetet innebär provningar, installation, och service av brandlarmanläggningar.

Möjlighet finns att vidareutveckla sig till driftsättare.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från vår säkerhetsorganisation och härliga kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi har ett öppet klimat i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla avdelningen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från att jobba med brandlarm. Antingen som servicetekniker eller anläggningsskötare. Du är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap brandlarmsfabrikat.
  • Du har installationsvana och det är även meriterande om du är elektriker i grunden.
  • Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera.
  • Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.
Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats.

Information och ansökan

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2023-11-30.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Önskar Du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Magnus Ottosson på telefonnummer 010-472 48 09 eller via mail magnus.ottosson@assemblin.se
Assemblin El logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Magnus Ottosson
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Västerås
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Västerås
Fastighet
Företagslogga
Västerås
Bygg & Hantverk
Företagslogga