Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Serviceelektriker till Assemblin El Västerås

Vill du spela i vårt A-team?

Vi söker nu fler Serviceelektriker till vår Serviceavdelning i Västerås. Om du vill arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom har vi kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med i det vinnande laget? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 31/3 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Servicechef Fredrik Larsson på telefonnummer 010-472 41 68 eller via e-post Fredrik.k.larsson@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson
Fredrik Larsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (2 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare