Projektledare till vårt A-Team i Västerås

Projektledare till vårt A-Team i Västerås

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi behöver förstärka vårt härliga och kompetenta gäng med en Projektledare i Västerås. Rollen som projektledare hos oss är är central och betydelsefull. Du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Dessutom har vi kul på jobbet!

Vi erbjuder

Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Vi tror att ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir en viktig del i vårt team.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ha följande arbetsuppgifter och ansvar:
  • Övergripande ansvar för projektetens produktion, tidplan, budget och resultat
  • Resurs- och bemanningsplanering, leda, coacha och utveckla medarbetare
  • Nära samarbete med kunder och leverantörer
  • Delaktig i kalkylering som ligger till grund för offerter och kommande projekt
  • Säkerställa att arbetet i projekten håller hög nivå gällande kvalitet, ordning och reda
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet ifrån likande arbetsuppgifter och gärna har erfarenhet från branschen. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och engagemang, det är detta som gjort dig framgångsrik såväl ute hos kunder som hos dina medarbetare. Du trivs med arbete som innebär försäljning och har ett stort fokus på att utveckla affärer. Du har hög social kompetens och en enastående förmåga att etablera och utveckla relationer, både med kunder och kollegor. Vi ser också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 28/2 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Johan Hellman på telefonnummer 010-472 48 03 eller via e-post johan.hellman@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson Johan Hellman
Email Mejla Johan Hellman
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)