Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Ledande montör/arbetsledare till Assemblin El Västerås

Ansök nu
Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta tillsammans med Västerås bästa elektriker i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig!

I Västerås riktar vi in oss på stora projekt och i dagsläget har vi Västerås största entreprenad under pågående. Vi expanderar stadigt och har erhållit flera större entreprenader, efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nu efter fler nyckelspelare till vårt lag. Vi letar efter dig som vill arbeta som ledande montör/arbetsledare inom elinstallation entreprenad med placering i Västerås.

Arbetsuppgifter

Som ledande montör arbetar du självständigt med stöttning av projektledaren och leder och fördelar jobben åt övriga elektriker på arbetsplatsen där du har det övergripande dagliga ansvaret on-site över dina operativa medarbetare. Tillsammans med projektledaren håller du koll på tidsplaner och säkerställer god lönsamhet och framfart i projekten. Du har god kontroll på materialåtgång och beställer samt orienterar på arbetsplatsen. Vidare kommer du att ha utförandeansvar för el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform. Arbetet är brett och innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Som ledande montör är du en ledare och ansvarar för att utbilda och motivera dina operativa medarbetare samt deras säkerhet.

Vi erbjuder

Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kollegor med stor erfarenhet, där du kan bolla idéer och problemställningar. På Assemblin har du även möjlighet att utvecklas inom företaget och vara det yrkesproffs du är. Vi tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Din bakgrund

Vi söker dig som arbetat som ledande montör och är van att leda ett eget bygge. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från arbete som elektriker, gärna med god erfarenhet av entreprenad. Det är viktigt att du vill utvecklas med företaget och drivs av stort ansvar samt att få utveckla dina kunskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du sätter kunden i fokus, har hög servicekänsla och god förmåga att lösa problem. Du har ett tydligt ledarskap och fördelar arbetsuppgifterna inom ditt montörslag på ett bestämt men ödmjukt sätt. Flexibilitet i både ditt tänk och tillvägagångssätt är en förutsättning.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontaktperson

Skulle du vilja vara en del av det vinnande laget så tveka inte att söka! Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 8/10 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Filialchef Johan Hellman på: 010-472 48 03 eller via mail Johan.Hellman@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson
Johan Hellman
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare