Hoppa till innehåll
Assemblin El logotyp

Entreprenadelektriker till Assemblin El Västerås

Ansök nu
Är du redo för att ta nästa steg i karriären och vill arbeta i en organisation där din röst hörs, du får en närvarande chef och kollegor? Då är Assemblin rätt väg framåt för dig!

Assemblin El växer och utvecklas, efterfrågan från våra kunder ökar ständigt och vi vill förstärka vårt härliga gäng med en Entreprenadelektriker. I Västerås riktar vi in oss på stora projekt och i dagsläget har vi Västerås största entreprenad under pågående. Vi har även stora ramavtalspartners och är breda på både service samt säkerhet.

Vi erbjuder

Ett varierande och självständigt arbete med stor frihet under ansvar där du får stöttning från projektledare och kollegor. Hos oss gör dina insatser skillnad. Assemblin värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi har högt i tak i hela organisationen och strävar efter att tillsammans utveckla filialen. Vi arrangerar aktiviteter både på och utanför arbetstid för att du ska få ett mervärde hos oss och att vi ska bli ett vinnande lag tillsammans.

Assemblin tillhandahåller interna och externa utbildningar efter önskemål samt ser till att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, vi har flera spännande projekt på gång och dessutom ser vi till att ha kul på jobbet!

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen med att registrera din ansökan via länken med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 8/10 2023. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Filialchef Johan Hellman på telefonnummer 010 472 48 03 eller via e-post johan.hellman@assemblin.se.
Mer info
Kontaktperson
Johan Hellman
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare