Serviceledare till Scania Sverige, region Örebro Västmanland – Västerås

Serviceledare till Scania Sverige, region Örebro Västmanland – Västerås

Vad innebär jobbet?

Du ansvarar för omhändertagandet av våra kunder och den viktiga teamledningen av våra servicetekniker. Du kvalitetssäkrar kundservicen och arbetet på kundernas fordon genom ditt coachande ledarskap, tekniska kunskap och din utpräglade servicekänsla. Du planerar arbeten så verkstadstimmarna utnyttjas optimalt och förbereder arbetsordrar för avveckling mot garanti och serviceavtal samt fakturerar kunder efter avslutat arbete. Kort sagt så ansvarar du och dina arbetskamrater i kundmottagningen för den dagliga driften.

Din profil

Du har erfarenhet av att hantera kunder och vet vad god service innebär. Du är en strukturerad och initiativtagande problemlösare. Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, alternativt erfarenhet från arbete med lätta transportbilar, fordonshydraulik eller skadereparationer.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Du bidrar med ett gott humör och hög arbetsmoral.

Datorvana och datorkunskap krävs. B-körkort är ett krav och erfarenhet från branschen samt C- och D-körkort är meriterande. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Övrigt om tjänsten

Heltidstjänst med tillträde jan 2023. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår.

Frågor

Besvaras av platschef Johan Bovin.

tel: 021-81 82 39, e-post: johan.bovin@arver.se

Ansökan

Skickas till johan.bovin@arver.se
Mer info
Telefon 019-209280
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.arver.se
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten.

Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2021 registrerade Scania Sverige drygt 2 300 tunga fordon samt drygt 150 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,8%.

Verkstaden i Västerås förvärvades från Arver Lastbilar AB 1 december 2022 och tillhör nu Scania Sverige region Örebro Västmanland.