Hoppa till innehåll
Aros Polymerteknik AB logotyp

Aros Polymerteknik söker medarbetare

Publiceringsdatum
27 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu söker vi på Aros Polymerteknik efter nya positiva och arbetssugna medarbetare.

Vi utför i huvudsak legoarbeten där någon form av limning, ingjutning eller tätning ingår. Våra kunder är spridda i många olika branscher och vi gör allt från enstyckstillverkning till produktion i serier om tusentals detaljer.


Arbetet består av en mängd varierande arbetsuppgifter där vi löpande utbildar all personal internt och externt. Erfarenhet av arbete med ABB-robotar eller liknande inom industri är en merit då vi har ett flertal robotceller i vår verksamhet.

Polymerteknik är certifierade mot ISO 9001 och ISO 14001. Arbete i en certifierad verksamhet och erfarenhet av LEAN Production är meriterande då Aros Polymerteknik är i en tillväxtfas där vi ständigt förbättrar samt effektiviserar tillverkningen.

Vi jobbar dagtid och samtliga anställda har flextid. Vinstdelning, bonus, fördelas årligen till samtliga anställda. Generöst friskvårdsbidrag finns och kollektivavtal genom IF Metall.

Gå gärna in på vår hemsida: www.polymerteknik.com för mer information

Välkommen med din ansökan!
Aros Polymerteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 april 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Polymerteknik startades i Västerås 1999 av Stefan Grönqvist, som idag har varit verksam i branchen i mer än 25 år.

2006 startades ett dotterbolag i Huskvarna där Mikael Carlniltz är platschef och som har breda kunskaper från produktion då det gäller kvalitetsfrågor och som de senaste 20 åren har arbetat med limning, ingjutning & tätning.

Företagets inriktning från början var att arbeta med Limning, ingjutning, tätning, dosering och ompackning av material till industrin som en oberoende part - och så är det även idag.

Polymerteknik arbetar idag med alla kända materialleverantörer, för att kunna ge möjligheten att rekommendera materialförslag på ett opartiskt sätt