Hoppa till innehåll
AQ Plats logotyp

Miljösamordnare sökes!

Ansök nu
Brinner du för miljöfrågor och hållbarhet samt vill bli del av ett värderingsstyrt företag med entreprenöriell atmosfär? Vi på Professionals Nord söker en miljösamordnare till AQ-Plast där du erbjuds ett spännande och varierande arbete. Urval kommer att ske löpande, så ta chansen och sök redan idag!

Information om tjänsten
Rollen som miljösamordnare präglas av mångsidigt miljöarbete där du får vara med och utveckla AQ-plasts miljöstrategier och hållbarhetsarbete. Arbetstid är 8-17 med en viss möjlighet till flexibel arbetstid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AQ-Plast. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AQ-Plasts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till linn.ostin@pn.se

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att:
  • Driva miljöstrategiarbetet inom samtliga områden
  • Arbeta löpande med hållbarhetstänk och hålla dig uppdaterad gällande rådande lagar och regler
  • Utvärdera och arbeta med energieffektivisering och miljöförbättring av produkter
  • Arbeta med miljörelaterade frågor både internt och externt
Vi söker dig som
  • Har arbetat med miljöfrågor tidigare, alternativt studerat något inom miljö.
  • Har intresse för miljöfrågor
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AQ-Plast. Du är en energisk person som är driven och gillar att ta egna initiativ. Du är även flexibel, samarbetsvillig och brinner för miljöfrågor.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLATS: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson
Linn Östin
Email
Område
Sista ansökningsdag
05 nov. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare